Ana içeriğe atla

Muğla da 3D Yazıcılarımız ile Online Baskı

Muğla da 3D Yazıcılarımız ile Online Baskı
Baskı 3D ile 3D çıktı hizmet ihtiyacınızı Muğla da üretelim.

Muğla da 3D 3B Tasarımlarınızı Üretiyoruz.
Tasarım ihtiyacınız mı var? Arayın Görüşelim.




Muğla 3D Baskı
3D model bilgisayar ortamında tasarımı ve çizimi yapılan sanal nesnenin 3d yazıcılar ile basılarak gerçek fiziksel nesneler olarka elde edilmesidir. 3 boyulu printerlar ile basılan stl dosyaları Muğla da 3d printer ile basılarak adresinize kargolanır. Online 3D Baskı almak için 3 boyutlu dosyanızı yükleyiniz.


3D Baskı fiyatı nasıl hesaplanır?
3D Printer ile baskı almak için Online web sitemiz üzerinden yüklediğiniz 3d modelin fiyatı baskı süresi ve 3d modelin basımı için kullanılan filamentin ağırlığı bulunarak yapılır.


Muğla 3D Yazıcı ile üretim yapan firmalar
Baskı3D web sitemiz Muğla de ve diğer illerde faaliyet göstermektedir. Muğla da 3D Yazıcı ile üretilen Ürünler hakkında bilgi almak için 3D Baskı İletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Muş da 3d baskı almak için Muş 3D Baskı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Muğla 3D Baskı Hizmeti için sayfamızı ziyaret ediniz.




Bu blogdaki popüler yayınlar

3D Baskı Yazıcı Telegram Grubu

Üyeler arasında 2.el 3d yazıcı alım satım, sıfır printer ve yedek parça satışı amaçlı açdığımız Telegram gurubumuz herkese açıktır. Grup üzerinden 3d baskı hizmeti de verilmektedir. Telegram grup linkimiz  https://t.me/joinchat/Fo7v-RqcjHxUVqdb79m8fg  dir.

3D Silikon Kalıp

 Silikon Kalıp master model ile veya 3D 3B Baskı ile tasarımlarınızı üretiyoruz. Silikon kalıp veya 3d baskı ile tasarımlarınızı gerçeğe dönüştürüyoruz. Siz hayal edin biz üretelim. Arayın Görüşelim. #3d #3dbaskı #3dsilikon #silikon #silikonkalıp #baskı3d @nmosphere @nmosphere_tr @mesebilisim 

3D Baskı Serbest Çalışan Hizmet İlanı

Merhaba Arkadaşlar; 3D Yazıcı (Printer) sahibi isen bu mesaj senin için. Amacımız 3D Printer sahipleri ile 3d model baskısı almak isteyenleri buluşturmak.  Bunun için bir platform oluşturduk. 3D Baskı hizmeti ve Market sayfasında 3d printer yedek parçe ile sarf malzemeleri satışı gerçekleştiriyoruz. Serbest Çalışan (Freelance) olarak 3D Baskı Hizmeti vermek isterseniz sayfaya kayıt olmanızı rica ediyoruz. 3D Baskı Teknolojileri Partnerlik Başvurusu için https://3DBulut.com adresini ziyaret ediniz 3D Hizmetleri İçin Üretici Partner Ol. #3dbaskı